Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Sköna söndag

sköna söndag (3)

Söndagar är ofta sådana där sköna dagar när vi fokuserar mer på att göra trevliga och roliga saker än praktiska, vilket vi ofta gör på lördagen istället. Maken jobbar hela denna helg, men jag och barnen har haft en typiskt skön söndag idag. Min syster passade Wilmer under några timmar medan jag och Smilla var ute på en shoppingtur. De hade kul med skattjakt och lekparkshäng medan jag och bebis gick runt och handlade.

sköna söndag (1) sköna söndag (2)

Det har varit skönt höstväder med lite sol, lite moln och lite blåst.

När vi sammanstrålade alla fyra igen åkte vi till McDonalds och åt lunch. Jag valde deras ceasarsallad. God var den även om den man köper på vanlig restaurang brukar vara godare. Höll mig inte mätt på den så länge dock, men det tycker jag är genomgående för McDonalds mat. Ganska så näringsfattig är den nog trots allt. Wilmer brukar gilla att få minimorötter, äppelklyftor och juice i sin Happy Meal och då blir det ju en helt ok måltid i alla fall.

sköna söndag (6)

Så vad shoppade jag då? Förutom kläder till barnen köpte jag en del krukväxter och annat smått och gott till hemmet.

sköna söndag (7)sköna söndag (8)sköna söndag (9)

Krukväxterna fick ta plats i sovrummet. Hoppas att vi kommer lyckas hålla liv i bonzaiträdet för de ska inte vara så enkla har jag förstått.

Resten av söndagen har spenderats hemma med långkok och fix inför kommande vecka. Hoppas att ni har haft en skön söndag!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons