Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Vardagsbestyret städning

Badrum Helpling (1)

Hemma hos oss har vi det ofta välstädat och var sak är på sin plats. Både mannen och jag är måna om att ha det fint hemma eftersom det blir så mycket mer hemtrevligt och skönare att vara hemma då. Om vi skulle ha stökigt och ostädat skulle det helt klart belasta mig mentalt och skulle känna en inre stress över det.

Nu när jag är föräldraledig hinner vi med städning och plock ganska bra. Ingen av oss tycker att det är direkt jätte roligt att städa, men vi gör det för att vi njuter av resultatet. När vi båda jobbar brukar det dock stundtals bli lite stressigt att hinna med städningen. Ofta blir det att vi då lägger lördagen till att städa och mycket av vår gemensamma familjetid går åt till praktiska göromål. Inte jätte kul alla gånger. När båda barnen kommer gå till förskolan och båda vi vuxna jobbar igen kan det mycket väl tänkas att vi kommer ta hjälp av en städfirma för att slippa städa själva och istället få mer kvalitetstid tillsammans.

Badrum Helpling (2)

För en vecka sedan tog vi hjälp av städfirman Helpling. Vi ville testa om det skulle kunna vara något för oss. I tre timmar hade vi en städerska hemma hos oss och aldrig har väl kaklet i badrummen skinit så. Städerskan var mycket noggrann och såg till att städa de utvalda rummen ordentligt. En sådan städerska kan jag tänka mig att ha när vi framöver har sämre med tid för det själva.

Något jag också kan tänka mig att använda Helpling till är för projekt som storrengöring av kök och fönsterputsning. Sådant som tar extra mycket tid och kraft.

fitnessochhälsa_helpling

Nu har du möjlighet att testa Helpling till ett bra pris. I samarbete med dem kan jag erbjuda en gratis städtimme om ni bokar minst två timmar städning hos dem (en timme kostar 160 :- efter rut). Klicka på bilden för att gå in och boka och glöm inte att skriva in koden fitnessochhalsa2014 innan du checkar ut.

Det som är bra med Helpling är att det är enkelt att boka oavsett om man får regelbunden städning varje vecka eller bara bokar någon gång ibland. Företaget är ganska nyetablerade i Sverige, men finns redan på ett antal platser. Du kan få städhjälp såväl i Stockholm som på mindre orter. För oss som bor utanför stan var det inga problem att boka städning av dem. Så testa gärna. Särskilt om du ändå gått i tankarna om att anlita städtjänst!

Inlägget skrivet i samarbete med Helpling

Lämna en kommentar

Annons
Annons