Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

3:e adventstävlingen med Daily Sports Exercise – och vinnare i 2:a adventstävlingen

daily sports exercise adventstävling 3e advent

Daily Sports Exercise Paloma Cardigan

God morgon denna tredje advent! Tänk att det bara är tio dagar kvar till jul. Älskar allt julstök nu innan jul, men ser också fram emot själva julafton när vi alla är samlade. Ska speciellt bli kul att se Wilmer när han får träffa tomten igen. Men idag firar vi denna tredje advent och jag öppnar tredje luckan i min adventskalender – denna gång är det en träningsjacka från Daily Sports Exercise som döljer sig bakom den.

Jackan heter Paloma Cardigan och jag har en i vit att tävla ut. Själv har jag jackan i svart och gillar den skarpt. Den är lite tjockare än många av mina andra löparjackor och passar därför helt ypperligt att ha så här års. Gillar att den har fickor där både mobil, nycklar och annat får plats.

Om ni vill veta mer om Daily Sports Exercise och deras höstkollektion så har jag skrivit mer om det här. Ni som är killar och läser bloggen; var med och tävla ni med för det fungerar ju utmärkt att ge bort denna jacka i julklapp till en tjej som står dig nära. 🙂

För att vara med och tävla:

  • Gilla Daily Sports SwedenFacebook (om du inte redan gör det)
  • Följ mig på Instagram: karinfitnessochhalsa (om du inte redan gör det)
  • Maila mig vad som är det bästa träningspasset, enligt dig. Skicka även med en bild på dig när du tränar det passet.
  • Mail och bild till [email protected] senast onsdagen den 17 december. Märk mailet med ”Daily Sports”. Skriv också med din adress och storlek i mailet.
  • Jag utser en vinnare och ser till att jackan från Daily Sports skickas till denne.

En tävling i samarbete med Daily Sports. De tävlingssvar och bilder jag får in kan komma att publiceras på bloggen vid ett senare tillfälle, som tips och inspiration för andra läsare.

I förra adventstävlingen bad jag om att få in mellanmålstips. Det kom in många härliga tips – Tack så mycket! Jag kommer tipsa er vidare om alla smarriga mellanmål om några dagar – men jag var tvungen att välja endast en vinnare och det föll på den som kom med det mest oväntade mellanmålstipset. Själv har jag i alla fall inte ätit något liknande tidigare till mellanmål, men jag ska definitivt prova då det låter gott. Vinnare blev Kajsa Eliasson med följande mellistips:

Hej! Mitt bästa mellanmål är något udda, men fruktansvärt gott. Morot och palsternacka som smörstekts och sedan kryddas med kanel. (Sockras om man vill lyxa lite.) Det äts till keso (kvarg fungerar också utmärkt). Detta uppfann jag på när jag ville äta upp resterna från en middag med rotsaker i ugn. Och det blev otroligt gott. Dessutom miljövänligt, och mycket billigt!

Grattis Kajsa! Hoppas att du kommer ha glädje av Fitnessguru-produkterna!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons