Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

4:e adventstävlingen med Röhnisch och Bounce Energy Balls – och vinnare i 3:e adventstävlingen

adventstävling

Sista luckan i FitnessochHälsas adventskalender öppnas nu och bakom den finns en reflexväst från Röhnisch samt sex Bounce Energy Balls (en i varje smak). Hoppas att du vill vara med att tävla!

Reflexvästen från Röhnisch är orange och inte rosa, som den jag har är. Med den kommer du garanterat synas om du är ute och springer i mörkret.

Om du inte har smakat på Bounce Energy Balls så har du chansen nu. Och du som vet hur gott de smakar gissar jag gärna vill vara med och ha chans att vinna ett gäng. Helt klart bästa och godaste färdigförpackade mellanmålet som finns!

För att vara med och tävla:

  • Gilla RöhnischFacebook (om du inte redan gör det)
  • Följ mig på Instagram: karinfitnessochhalsa (om du inte redan gör det)
  • Maila mig ditt bästa tips för att må bra under julen.
  • Mail till [email protected] senast onsdagen den 24 december (kan alltså bli en trevlig julklapp för dig som vinner!) Märk mailet med ”Röhnisch och Bounceballs”. Skriv också med din adress och storlek i mailet.
  • Jag utser en vinnare och ser till att priserna skickas till denne.

En tävling i samarbete med Röhnisch och Bounce Energy Balls. De tävlingssvar jag får in kan komma att publiceras på bloggen vid ett senare tillfälle, som tips och inspiration för andra läsare.

IMG_20141208_095830I förra adventstävlingen bad jag om att få in tips på ert bästa träningspass. Jag fick in härliga svar som berättade om exempelvis ultramaror och styrkepass i garaget. Men vinnaren blev Emma Vuckovic, som berättar om sin passion löpning och yoga. Och tittar man på de härliga bilderna från Emma så är det svårt att inte bli sugen på de träningsformerna.

Grattis Emma! En löparjacka från Daily Sports Exercise kommer skickad till dig.

Ha nu en fin fjärde advent, alla ni! Och lycka till i dagens tävling om ni är med!

Lämna en kommentar

Annons
Annons