Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Perfekt tacokrydda

tacokrydda (1)

Jag älskar tacokryddad mat, men har tyckt att det är svårt att hitta en bra tacokryddblandning i butiken. Oftast innehåller de socker och/eller andra onödiga tillsatser. Så det brukar bli att jag använder vanliga kryddor hemma och försöker åstadkomma en god tacosmak av dem.

Det behöver jag inte längre för nu har jag hittat till en perfekt tacokrydda. Såg att Fanny tipsade om denna och dagen efter såg jag den i min affär: en ekologisk kryddblandning, helt fri från socker, salt och tillsatser.

Nu vet jag vad jag kommer spica upp min kyckling och köttfärs med framöver!

Denna påse från Spicemaster hittade jag i en Willys-butik. Vet inte om andra butiker säljer den, men på Willys finns den i alla fall.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons