Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

SVT Flow och Play

2494047_svt-svettochetikett-s01

SVT Flow kan man hitta en del roliga/intressanta program.

>>> Jag gick in på där för att kolla på Svett och Etikett-avsnitt som jag inte har sett ännu. Denna programserie kom upp på SVT Flow i våras och eftersom jag gillar Kalle Zackari Wahlström starkt så tycker jag mycket om den programserien. Kommer ihåg att jag tidigare har sett avsnitten om löpning, crossfit, yoga, body building och strongman. Men vad besviken jag blev när jag såg att det bara fanns ett avsnitt kvar; det senaste om militärträning som heter “Örnnästet”. De plockar tydligen bort program efter ett tag. Det hade jag missat! (Om du vill se Örnnästet finns det kvar i bara tre dagar till.) Tur i alla fall att programserien kommer tillbaka, i vår eller nästa höst, tror jag att det ska sändas igen.

>>> När jag ändå var inne på SVT Flow klickade jag runt lite. Ett program som ska vara roligt är det om jakt med Lotta Lundgren och Leif GW Persson. Och vissa av Tvodd-programmen är nog bra.

2495155_SVETTOCHETIKETT-S01E03

>>> Sökte på program med ordet “träning” och hittade då en del intressanta från Vetenskapens värld på SVT Play. Såg på detta om hur man ska träna smartast. Där tog man bland annat upp träningsmyter, forskning om träning och hur man ska träna för att göra det smart. Intressant var det att få veta att det tydligen inte alls är nödvändigt att äta snabba kolhydrater och protein direkt efter träning. Inte så länge man inte är elit i alla fall.

Bilderna på Kalle hittade jag hos Jessica

Lämna en kommentar

Annons
Annons