Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Kärlek till smoothies

smoothie (1)

Det är svårt att inte känna kärlek till smoothies. De är ju så enkla att göra, går snabbt att få i sig och går att göra näringsriktiga. Här ser ni min smoothie från igår morse. Jag gjorde en stor sats så att jag idag har med mig resten i en flaska när jag ska iväg tidigt.

Pinterest hittade jag en fin och träffsäker bild om smoothies och med olika sorters smoothierecept. Älskar förresten all inspiration man kan få på Pinterest!

smoothie-recipes

HärSuperskinnyme beskrivs fenomenet smoothie lite mer. När man tittar på bilden blir det så tydligt hur många olika sorters smoothie det finns och att det finns en för alla tillfällen. Så torsdagens länkkärlek går till denna smoothieälskande sajt.

smoothie (3)

Torsdagspeppen blir hög när man får starta dagen med denna goda smoothie. Och ännu bättre blir den då jag idag först ska vara med på en inspirationsmorgon på TV4 och sedan få testa ett nytt träningskoncept på gymmet Balance. Denna torsdag kommer bli så bra!

Om du vill veta vad jag hade i smoothien så kommer receptet här.

Goda torsdagssmoothien

2-3 portioner

 • en stor burk kvarg
 • en banan
 • en rejäl näve frysta mangobitar
 • en rejäl näve frysta bär( jag hade blåbär, hallon och gojibär)
 • en halv liten burk chiasylt hallon
 • en rejäl skvätt mjölk

Mixa, häll upp i glas, flaska eller burk och toppa gärna med solrosfrön. Ät gärna ett kokt ägg till.

Ha en fin torsdag!

4 kommentarer

 1. God morgon!
  Blev full i skratt av ditt inlägg om smoothies. Skrev nämligen precis om mina frukostvanor och tipsade om att prova dricka en smoothie om man har svårt att äta på morgonen. Det har visat sig fungera jättebra för min dotter som har svårt med att äta frukost. Så gick jag in på din blogg och såg att du hade skrivit om din kärlek till denna dryck 🙂 Smoothies är super!
  Ha en fin dag, kram. Carolina

 2. Smoothies är fantastiskt. Brukar ha med en frulle nummer två på flaska i löparryggan när jag springer till jobbet 🙂 Smidigt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons