Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Brunch med några goda nyheter

Brunch (8)

Den här dagen har varit en sådan där härligt social dag. Den började med brunch här hemma med min pappa och syster och fortsatte sedan med besök hos Caroline och hennes familj. Kvällen har dock spenderats hemma med familjen. Och med mello såklart!

Men tillbaka till brunchen. Jag hade bara ätit ett kokt ägg på morgonen för att vara riktigt hungrig på förmiddagen när vi högg in på den. Där fanns pannkakor, bacon, smoothie, juicer, bröd och pålägg, hummus, grönsaker, kaffe och äppelpaj. Omöjligt att orka äta av allt, men det var mycket som slank ner ändå.

Brunch (3

Min syster hade tagit med sig en vegansk äppelpaj gjord på granola, hirsflingor, äpplen, socker och margarin. Den söta godbiten fick avsluta brunchen.

Brunch (1)

Innan dess drack vi av två juicenyheter från God Morgon – handplockade frukter och bär som har pressats inom 24 timmar. De innehåller mycket fruktkött och är tänkta att förgylla helgfrukosten. Jag gillade den med äpple och bär bäst. Den andra som innehåller ingefära kan bli lite för intensiv i smaken för min del.

Brunch (7)

Nyheter hittar man just nu också i Fazers brödsortiment. Till brunchen åt vi av rotfruktsbrödet med rödbeta och morot. I detta bröd har man satsat på att ha med mer grönsaker och mindre mjöl. Det vi åt av innehöll kidneybönor förutom rotfrukterna, men ändå smakade brödet precis som vilket bröd som helst. Super bra om man vet med sig att man äter för lite grönsaker och rotfrukter.

Rotfruktsbröd Fazer

Det går att hitta detta bröd också med palsternacka och morot. Men den med rödbeta var extra rolig, tycker jag, just för den fina färgen.

Att äta brunch är verkligen härligt! Man kan sitta och äta länge, prata, ta en kopp kaffe till och så äta lite till. Men det är tydligt att det är mest vi vuxna som uppskattar sådant. Wilmer ville leka med morfar och moster innan vi knappt hade hunnit börja äta. Så är det att vara tre år och ha myror i brallan!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons