Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Oster Versa

Oster Versa

Vi har en mixer som gör sitt jobb med att blanda smoothies, soppor och röror bra. Men när jag fick chansen att testa en Oster Versa så tackade jag inte nej. Fick hem den häromdagen och igår invigde jag den med att göra en smoothie till min lunch. Jag kan säga att jag inte är besviken över att jag tackade ja till detta test.

När jag drog igång den kunde jag både höra och se hur snabb, stark och effektiv den är. Allt mixades ihop på ett kick och med den medföljande staven kunde jag pressa ner det som inte hängde med i mixandet.

Oster Versa (2)

För er som inte vet så är Oster märket på blenders från USA där de är enormt populära. De är förknippade med kvalitet, lång livslängd och högt värde. Faktum är att flera av de första apparaterna från 1946 håller än idag. Sedan bara ett par veckor tillbaka finns dessa blenders även på den svenska marknaden.

Den modell jag har fått heter alltså Oster Versa och den största och starkaste modellen. Den kan mixa hela frukter och bär till smoothie eller drink på bara några sekunder.

Några fakta om Oster Versa:

  • All Metal Drive™-teknologi
  • Patenterad vändbar 1400W-motor som når upp till 28,000 varv per minut
  • Variabel hastighetskontroll med puls och touch-knappar för förprogrammerade inställningar
  • Rostfria 6-point blad
  • 1.9L BPA-fri, smak- och smutsavstötande kanna av Tritan™

Oster Versa (5)

När jag testade den igår hällde jag i allt möjligt gott: frysta bär, banan, kvarg, kokosolja, jordnötssmör, linfrön och mjölk. Mix, mix och vips hade jag en len och härlig smoothie!

Oster Versa lunch

Vanligtvis brukar jag äta rester från gårdagens middag till lunch. Men då jag igår skulle göra en lasagne av köttfärsresterna, att äta senare till middag, fick det bli en smoothie- och smörgåslunch för mig istället. Inget synd om mig då jag är en sådan som skulle kunna äta frukostmat till alla måltider. Tycker att det är så gott!

Till min smoothie åt jag matiga smörgåsar med ost och ägg. Och så ett äpple till det.

Oster Versa (19)

Oster Versa (20)

Oster Versa (22)

Oster Versa (31)

Nu ser jag fram emot att fortsätta testa den nya blendern! Enda problemet med den är att den tar mycket plats i köksskåpet då den är så pass stor. Men det känns som en småsak i sammanhanget.

Ett produkttest i samarbete med Acreto

5 kommentarer

  1. Jag fick också hem en Versa! Grymt bra!!! Hittills har vi gjort massa goda smoothies och igår gjorde jag mandelmjölk! Helt fantastisk blender!!! Och god mjölk såklart 🙂 Publicerar receptet på söndag 🙂 I veckan tänkte vi testa att göra soppa i den. Och hummus. Och mer smoothies, och etc etc…. 🙂 Hahaha, märks att jag är riktigt förtjust i den!

    Kram!

  2. Kul å veta att märket är så bra. Jag jobbar på Netonnet och vi har börjat få in märket men jag har aldrig hört talas om det innan. Du inspirerar verkligen med dina smooties. Väldens bästa frukost blir det! Och idag hade jag inte så mycket tid för träning, så jag tänkte på dina korta tabatapass och laddade ner appen. Så himla roligt! Man ville knappt sluta komma på övningar som man skulle svettas igenom. Tack för att du bidrar med så mycket via bloggen!

Lämna en kommentar

Annons
Annons