Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Solskenssmoothie och bloggtopplista

solskenssmoothie (9)

En sådan här dag, när vi fortfarande är förkylda och hängiga här hemma, borde egentligen inte vara så pepp. Men jag tycker att den är det ändå. Frukosten består nämligen av en gul härlig solskenssmoothie och Fitness och Hälsa är placerad som nummer 3 i Cisions bloggtopplista med styrketräningsbloggar. Det ger mig en hel del pepp för den här dagen!

solskenssmoothie (4)

Solskenssmoothien gjorde jag redan igår till mellanmål på eftermiddagen. Den var väldigt enkel att göra då jag hade köpt en påse med bitar av fryst frukt i affären och bara slängde ner i smoothien. I påsen fanns mango, ananas och papaya. De tillsammans med banan och kokos blev en härlig smoothie.

solskenssmoothie (5)

Solskenssmoothie

2-3 portioner

  • 300 gram frysta frukter som ananas, mango och papaya
  • ½ banan
  • en burk kokosmjölk
  • en liten näve kokosflingor

Mixa och häll upp i glas.

solskenssmoothie (16)

Vi hade en mysig mellisstund med denna smoothie igår. Både Wilmer och Smilla tyckte att den var lika god som jag tyckte.

frukost (3)

Idag blir det resterna som är kvar av smoothien tillsammans med knäckebröd med ost och kokt ägg. En härlig frukost i gula färger!

Det här med att jag är nummer tre i denna månads bloggtopplista hos Cision tycker jag är väldigt kul. Fokus den här gången har varit styrketräningsbloggar och sättet de har listat bloggarna på är genom att titta på inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, antal läsarkommentarer, samt aktivitet och delningar i sociala medier

Månadens topplista hos Cision:

1. Styrkelabbet
2. ALEXANDRA #BRINGFIT
3. Fitness & Hälsa
4. FITSPOORATION
5. SARA BACK
6. Sofi Lindberg
7. TESSAN
8. Malin Lundberg
9. Ida Warg
10. FUNCTIONAL FITNESS

Många nya bloggar för mig, men en bra lista om du vill kolla in bloggar med mycket muskler, deffade kroppar och proteinpulver. Min är ju inte en renodlad styrketräningsblogg, till skillnad från de flesta andra i listan, men en del skriver jag ju om det i alla fall.

Ha nu en härlig torsdag alla!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons