Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Torsdagar är bra dagar

Karin vinter länkkärlek

Torsdag – en genomhärlig dag om du frågar mig. Det är inte så långt kvar till helgen och lite mer lata dagar samtidigt som det fortfarande vardag och produktiviteten flödar. Torsdag eftermiddagar är alltid extra härliga att hämta hem Wilmer på eftersom han sedan är hemma hela tre dagar med oss andra.

På torsdagar brukar jag också ofta träna ben och rumpa. Det ska jag göra idag med och ser redan fram emot det.

Det är torsdag idag och jag är därför lite extra glad!

glassmix kitfit Bild lånad från KitFit

Om jag ska tipsa om en härlig och inspirerande blogg så här på torsdagen så vill jag tipsa om Kitfit. Hon skriver om sin träning och ger tips på härliga, färgglada (,ofta veganska eller i alla fall vegetariska) och nyttiga recept. I julas gjorde jag en rödkålssallad, hämtad från hennes blogg. Och nu har jag hittat ett glassrecept som jag bara måste testa. Kolla in bilden på Vanilla Chocolate Swirl och du förstår varför jag blir sugen!

Vill du få härlig matinspo; hälsa på hos KitFit och ha en härlig torsdag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons