Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Chiapudding hela veckan lång

chiapudding (1)

Nu när jag har mycket chiafrön hemma tänker jag storsatsa på rätter med dessa underbara frön i. Den här veckan planerar jag att äta chiapudding till frukost varje dag. Bland de varianter av chiapudding som jag har testat hittills tycker jag varianten med smak av vanilj och kokos är godast. En topping med banan, hallon och något nötsmör är grymt gott till. Men nu vill jag hitta nya, goda sorters chiapuddingar som jag inte smakat än!

Kan inte ni tipsa mig om er bästa chiapudding?!! Vilken mjölk använder ni;  mandel-, soja-, havre- eller komjölk? Vad smaksätter ni er chiapudding med? Och vad toppar ni den med? Låt mig veta så har jag något spännande att testa i veckan.

Ha en härlig måndag!

9 kommentarer

  1. Jag vispar ihop en burk kokosmjölk, chiafrön och kakao. Jag pimpar puddingen med banan och bär.

  2. Jag varierar mellan kokosmjölk eller naturell yoghurt. Men ibland kör jag inte med mjölk alls utan mixar bara en massa frukt,grönsaker med lite vatten & chiafrön ssom en “fruktsalladchiapudding” Favoriten är riktigt mogen banan,fryst spenat,fryst mango +lite vatten & chiafrön.

  3. Jag brukar mosa en banan i el blanda i granola. Något som jag inte blandar i (har jag kommit fram till efter många försök;) är kakao! Jag tycker att det smakar efterrätt och det vill jag inte ha på morgonen!

    1. Jag är likadan när det kommer till kakao i chiapudding. Tycker att det smakar chokladpudding och det är jag inte sugen på till frukost. Däremot kan det fungera bra som ett eftermiddagsmellis!

Lämna en kommentar

Annons
Annons