Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Det bästa från Åre

Åre fjälliv (6)

Det är snart en vecka sedan vi kom hem från älskade Åre och den härliga semesterveckan där. I huset där har vi inte det snabbaste nätet så jag lade inte upp så många bilder som jag hade velat när vi var där. Tänkte därför bjuda er på några bilder från Åre-veckan nu istället. När jag själv tittar på dem längtar jag tillbaka dit lite grann, samtidigt som jag tycker våren här hemma är väldigt mysig.

hotellet (2)

Både på vägen dit och hem stannade vi en natt i Sundsvall och bodde på hotell. Det var skönt att slippa köra så långt på en dag och för barnen var det en spännande upplevelse att sova på hotell.

Åre Björnen lek (1)

Åre Björnen lek (6)

Det är i BJörnen som vi har vårt andelsboende och av naturliga skäl blev det att vi hängde ganska mycket i barnbacken nere i Björnen-området. Wilmer åkte lite skidor, men mest pulka och stjärtlapp. han tyckte också att det var kul att leka i de olika stugorna för barn som finns där. En perfekt plats att vara på för barnfamiljer!

Åre fjälliv (2)

En hel del skidåkning blev det för oss vuxna. Helt underbart vackert och kul var det, men lite tråkigt att uppleva allt ensam och inte tillsammans med sin äkta hälft. Det som var kul var att vi åkte så pass mycket i alla fall. Ingen av oss är vana skidåkare och vi har inte åkt på många år. Ändå lyckades vi ta oss ner utan benbrott!

Här kommer många härliga bilder från dagarna i backarna.

Åre fjälliv (14)

Åre fjälliv (16)

Åre fjälliv (22)

Åre Rödkullen (5)

Åre Rödkullen (6)

Åre Rödkullen (10)

Åre Rödkullen (12)

De flesta dagarna bjöd på strålande solsken och vi kunde blicka långt ut över bergen.

Åre från fönstret (13)

Något jag saknar sedan vi kom hem igen är den fina utsikt vi har från vår balkong där. Någon av dagarna i början av veckan var det mulet, men resterande dagar bjöd på magisk utsikt med strålande sol och vacker solnedgång på kvällen. Här kommer ett gäng bilder från vår balkong.

Åre från fönstret (14)

Åre från fönstret (2)

Åre från fönstret (3)

Åre från fönstret (4)

Åre från fönstret (8)

Åre från fönstret (11)

Fina Åre, till sommaren kommer vi (antagligen) tillbaka igen!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons