Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Färgglatt

Färgglatt (4)

Så fort vårsolen kommer fram med sina första solstrålar för säsongen blir jag sugen på färgglada kläder, både till träningen och i vardagen. När jag var i stan härom dagen hann jag med lite shopping till mig och Smilla. Till mig blev det ett par härligt färgglada plagg, båda från barnavdelningen faktiskt. Det är fördelen med att vara kort och liten, som jag!

Den här blå byxdressen är så mycket jag. Älskar den typen av kläder och ser fram emot att ha den mycket i vår och sommar.

Färgglatt (12)

Hittade också ett gult, somrigt linne, som jag nog mest kommer använda som träningslinne, men också säkerligen ha på mig till stranden i sommar. Eftersom jag älskar glass passar den mig bra.

Färgglatt (7)

Färgglatt (9)

Smilla fick också färgglada kläder, om än i mer pastelliga nyanser. Älskar att handla på H&M då det blir så billigt och det alltid går att hitta snygga saker. För egen del gillar jag att mixa H&M-kläder mer lite dyrare märken medan det mesta vi köper från barnen är därifrån eller från KappAhl och Lindex. Känns lite onödigt att köpa dyra designmärken när de växer ur kläderna så snabbt. Det enda vi satsar lite mer pengar på är funktions- och ytterkläder till dem.

Färgglatt (15

Hade egentligen tänkt att träna ett styrkepass på gymmet idag, men Smilla börjar bli lite för stor för att hänga med dit så länge hon är vaken. Och eftersom hon precis hade vaknat från förmiddagsluren när jag skulle gå dit valde jag att gå hem istället för att träna.

Det blev ett färgglatt pass med mina kettlebells, både när det kommer till kläderna och redskapen. Hade en liten donna som hela tiden ville vara med i mina träningsövningar då hon visst också gillar de färgglada kloten. 🙂

Mentos (1)

Mentos (2)

Färgglada är också Mentos nya frukttuggummin, som jag just har fått budat till mig. De finns i flera olika smaker och sorter, är samtliga sockerfria och smakar fruktigt och härligt.

Visst blir allt lite roligare med färg?!!

4 kommentarer

  1. Tycker det är väldigt fascinerande att man vill klä sig i samma nyans som årstiden. 🙂 Du hittade iallafall mycket fint. 🙂

  2. Oh ja, färg är fantastiskt! Och håller med om barnkläderna. Vi har faktiskt ärvt det mesta och är sjukt nöjda med det 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons