Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Flow and glow

flow and glow (6)

Startade min dag med ett yogapass från Casalls T.O.D. Passet hette Flow and Glow och lite det får vara temat för den här dagen. Det var skönt att bara följa rörelsernas flöden, att sträcka ut och stanna till i positionerna. Sedan var det bara att hänga med i flödet med två barn och vardagsbestyr.

Det finns mycket som glöder den här dagen, saker som jag är glad och tacksam för. Här kommer en lista med mina “glows” för idag.

flow and glow (4)

Dagens “glows”:

  • Jag köpte små lökar med pärlhyacinter när vi var och handlade idag. Än så länge är de bara små knoppar, men snart kommer de blåa små blommorna titta ut. Ljuvligt!
  • Det regnar ute, men är sol inne. Kan faktiskt uppskatta regnet ganska mycket just idag. Känns liksom lite mer okej att vara inomhus då.
  • Det är fredag och helgen närmar sig. Den här helgen kommer bli extra rolig då bästa tjejkompisarna kommer hit och bor över tillsammans med sina barn. En av kompisarna är dock sjuk så jag hoppas innerligt att hon friskar på sig snabbt och kan komma tills imorgon i alla fall. Men oavsett kommer det bli mycket kompishäng och lek med barn i helgen. Kul!
  • Jag har just bakat en kladdkaka, som verkar vara något utöver det vanliga. En kladdkaka är ju som godast när den har fått sätta sig något dygn så jag tänker att vi äter av den imorgon. Kan knappt vänta!
  • Morgonens yogapass var precis vad jag behövde. Nu är kroppen skönt avslappnad och jag lugn i själen.

Nu är det snart dags för mig att börja med middagen. För snart kommer en av kompisarna med sin son. Då kan helgen börja!

Ha en härlig helg!!!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons