Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Mindfulness

Åre Rödkullen (6)

På dagarna delar mannen och jag upp oss en del så att vi båda får några timmars egentid med skidåkning varje dag. När den ena är uppe i backarna och åker är den andra med barnen i pulkabacken och så byter vi efter lunch. Visst är det lite tråkigt att åka skidor själv. Det skulle vara mycket roligare om vi kunde göra det tillsammans, men det här är ändå bästa lösningen nu när barnen fortfarande är så små. Och de där timmarna med skidåkning på egen hand ger ändå den bästa sorts egentid man kan tänka sig.

Idag har vi haft ännu en underbart skiddag med strålande sol. Jag kom på mig själv med att riktigt njuta när jag tog liften upp. Jag vände ansiktet mot solen och blundade. Sådana här stunder och dagar är verkligen hälsa för själen för mig. För vissa är den här typen av landskap vardagsmat. För mig är det ren och skär njutning. Jag får en chans att stanna upp och bara vara. Något jag borde göra oftare än bara här i Åre.

Åre Rödkullen (10)

Åre Rödkullen (12)

Lämna en kommentar

Annons
Annons