Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Ekerum Resort Öland

Vi var inte där så många dagar, men hade det riktigt bra de dagar vi var där. Ekerum Resort Öland finns verkligen allt man kan tänkas behöva för en aktiv semester. Det är känt för att vara en perfekt hotellanläggning för golfare, men man behöver absolut inte spela golf för att åka dit.

Ekerum kan man träna allt från boule till triathlon och padeltennis. Omgivningarna är vackra och hotellet ligger nära både skogen och havet med en strand är man kan spela minigolf och volleyboll samt springa och gå fina sträckor längs med vattnet. Vi bodde i en av hotellägenheterna där vi hade eget kök och allt man behöver för att bo och leva som man gör hemma.

Jag kan verkligen rekommendera det här boendet.

ekerum resort öland (5)

ekerum resort öland (8)

ekerum resort öland (9)

ekerum resort öland (10)

ekerum resort öland (11)

Från vår lägenhet hade vi utsikt över havet och igår kväll kunde vi njuta av en vacker solnedgång.

Tags : GolfSemester

Lämna en kommentar

Annons
Annons