Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Knäckebrödsburk

Att knapra på en skiva knäckebröd med ost och gurka kan vara bland det godaste och är något jag gärna äter till frukost eller som mellanmål ibland. Helst ska det vara en bit från en sådan där stor, rund knäckebrödskaka. Då kan man bestämma själv hur stor biten ska vara, beroende på hur hungrig man är.

Leksands brödburk (2)

Leksands har många goda knäckebrödssorter av just det formatet och nyligen fick jag hem en burk från dem, lämpad för att ha ett paket med runda, stora knäckebrödskakor i. Super smart, tycker jag, eftersom det lätt smular från paketet om man inte försluter det på något sätt. Den här fina burken går att köpa i deras egna butik så ett tips är att passa på att göra det om ni har vägarna förbi.

Leksands brödburk (5)

Har ni förresten testat att göra knäckebrödspizza någon gång? Det har jag och det blev riktigt gott!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons