Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Life Blog Awards 2015

Life_BlogAwards_halsa

Nordens ledande hälsokedja Life har för första gången anordnat en bloggtävling –  Life Blog Awards. Där uppmanar de det svenska folket att rösta fram de bästa bloggarna inom träning, supermat, naturlig skönhet och hälsa. Det är Life själva som har nominerat ett gäng bloggar i de fyra olika kategorierna och nu är det upp till er att rösta fram de ni tycker ska stå som vinnare ur respektive kategori.

Fitness & Hälsa har äran att vara nominerad i kategorin Hälsa, något jag tycker är mycket roligt! Klicka här om du vill rösta.

Karin - FoH (2)

Bland de nominerade bloggarna finns det många som är riktigt bra och flera av dem är de jag själv läser dagligen. Från och med idag fram till den 15:e april går det bra att rösta och du kan rösta hur många gånger du vill. Vill du får du hemskt gärna rösta på min blogg. Då skulle jag bli väldigt glad!

Här hittar du kategorin Hälsa där du kan rösta på min blogg. Vill du kolla in de andra kategorierna så hittar du dem här.

Fitness och Hälsa logga m undertext

Att jag ligger under kategorin Hälsa tycker jag känns extra bra då jag strävar efter att få in ett brett hälsotänk i bloggen. Vet att det är omöjligt att lyckas helt med det då hälsa är ett så vitt begrepp, men att ha en blogg som i alla fall lyckas med att skildra hälsa ur ett vardagsperspektiv är vad jag försöker uppnå.

Lämna en kommentar

Annons
Annons