Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Stockholm Beauty Week

Den här veckan är det Beauty Week i Stockholm och jag var där en sväng idag för att kolla läget. Det här med smink, shampoo och hårspray är inte mitt största intresse även om jag såklart gillar att fixa mig och vill ha lite koll på det senaste. Men det fanns även en del matnyttigt om kost och träning för mig att ta del av. Så jag lade mitt fokus där.

Ekoreko (3)

Ekoreko (7)

Reko Eko bjöd på riktigt goda smörgåsar, gjorda på rågbröd, med sallad, ost och rödlöksmarmelad, där allt var ekologiskt. Vi fick en somrig och god grillad lunch med ekologiskt kött, färskpotatis, grönsaker och tzatziki.

Jag blev tipsad om en bootcamp som kommer hållas i Humlegården tidiga morgnar, tre gånger i veckan med start nu på måndag. Om du skulle vara intresserad så är det här man anmäler sig.

För er som har möjlighet sker en hel del kul kommande dagar på Sthlm Beauty Week. En del föreläsningar och träningspass är redan fullbokade. Men jag såg att det fortfarande finns platser kvar till Yogobe’s klass imorgon tisdag och då kommer det även gå att lyssna på en diskussion kring hälsa, som tydligen ska spelas in som en podcast. Här finns hela programmet för vad som kommer ske under Beauty Week.

Kan tillägga att goodiebagen från eventet idag var väldigt stor och tung och jag är glad att jag hade sköna skor på mig då det blev en hel del promenerande idag.

3 kommentarer

  1. Hej! Är du medveten om att filmen som är inbäddad som annons hoppar igång av sig själv? Ville bara säga det i all välmening, sånt stör folk sig på när det är med ljud och allt. Det kanske är någon färdig grej som du inte kan styra? Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons