Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Tre från idag

tre från idag vitsippor

Vi var iväg och köpte lite nytt till trädgården. Efter lunch hade vi fullt upp med att plantera, fixa och göra i ordning. Det var ömsom solsken, ömsom regn och ömsom hagel. Länge sedan jag såg så mycket hagel som det kom idag!

Nu har vi gjort vad vi har kunnat för att ha fina häckar runt vår tomt framöver. Än så länge är de inte jätte höga, men snart så. Bakom friggeboden vid den gamla grillen hittade jag några vitsippor.

tre från idag träning

Innan vi började med dagens trädgårdsprojekt hann jag träna en stund på altanen. Jag körde det extremt effektiva träningspasset 20 till 1. Lyckades slå min förra tid med en halv minut. Yes!

Testa det här passet om du bara har en 15-20 minuter till övers för träning. Väl investerade minuter, kan jag lova.

tre från idag träningsglädje

Idag räknas rösterna och vinnarna i Life Blog Awards utses. Jag vet att jag inte har en chans att vinna. Det finns helt enkelt för många andra bra hälsobloggar nominerade. Jag vet heller inte ännu vem som är vinnaren i kategorin Hälsoblogg där Fitness & Hälsa är nominerad. Men jag hoppas på Träningsglädje. Tycker att Sara förmedlar så mycket glädje och så mycket hälsa med den. Egentligen borde bloggen heta Hälsoglädje. Imorgon publiceras vinnarna i tävlingen.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons