Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Vår Valborg

Att bära bebisen i sele på magen är bland det mysigaste som finns!

Eftersom Wilmer är sjuk och hade feber fortfarande när han vaknade idag har vi inte kunnat ge oss iväg på något Valborgsfirande denna Valborgsmässoafton. Annars var planen att vi skulle till en eld på kvällen. Men att stå där i hård vind och frysa kändes inte som en bra idé med en sjuk pojke. Så jag och barnen har fått roa oss själva på hemmaplan idag istället.

Vår ValborgHej vita ben!!!

Att få till ett träningspass med en sjuk pojke och en livlig bebis är inte alltid det enklaste. Jag tränade två pass från Casall T.O.D. och totalt sett höll jag nog på i en och en halv timme istället för 45 minuter, som passen skulle ta. Men huvudsaken var att jag fick till träningen överhuvudtaget!

Älskar att träna med ett upplägg man inte testat tidigare. När jag idag tränade passen Results in One och Shoulder Shape var flera av övningarna sådana jag aldrig kört förut eller som jag glömt av. Perfekt att fräscha upp med “nya” övningar att ta till vid kommande träningspass!

Vår Valborg (3)

Vår Valborg (4)

Vår Valborg (6)

Under förmiddagen var lille sonen väldigt trött av febern, men senare på dagen piggnade han till och vi kunde gå ut i trädgården en stund. Där planterade jag om alla de små plantor som vi frösådde tidigare i vår. De har stått i små krukor i det lilla växthuset i vår tvättstuga sedan dess, men nu var det dags att ge dem lite mer plats och ny, fräsch jord. Nu har de mer växtplats och snart kommer vi nog kunna plantera ut all denna persilja och basilika.

Vår Valborg (8)

Vår Valborg (10)

Det var svårt att få plats med alla krukor på fönsterbrädan i tvättstugan så en av dem fick hänga i köksfönstret istället.

Så mycket mer har vi inte gjort idag. Jo, en liten promenad gjord vi med Smilla i bärsele och Wilmer i vagn. Men det var ingen som somnade… Senare på kvällen när mannen hade kommit hem tände vi en eld inomhus. Så lite Valborgskänsla fick vi!

Lämna en kommentar

Annons
Annons