Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Body Wraps

Att ta behandlingar av olika slag på salong kan ju vara ganska dyrt och därför är det alltid trevligt när det går att göra likvärdiga behandlingar själv hemma istället. Body Wraps kroppsinpackningar är behandlingar för kroppen som kan leda till fastare hud, minska celluliter samt släta ut psoriasis och eksem. Jag har fått hem att testa denna kroppsinpackning och kan konstatera att det var varmt och skönt att linda in magen med kompresser och en crème. Om det sedan kommer ge mig fastare hud återstår att se.

Bodywrap weight world (7)

När man ska göra den här behandlingen behöver man ha ungefär två timmar till förfogande då det är så länge man ska vara insmörjd i crèmen. Utöver det är det väldigt enkelt att göra behandlingen. Börja med att linda in den eller de kroppsdel/-ar som du vill behandla. Blanda till själva inpackningen och smörj in dig med den.

Det finns några olika varianter att välja på. Jag testade Body Wrap inpackning deluxe. Det här är några av ingredienserna i inpackningen:

  • Bentonitlera är en naturlig lera med sitt ursprung från vulkanisk aska. Den används ofta i ansiktsmasker och kroppsinpackningar då den är känd för att absorbera olja, smuts och toxiner från huden.
  • Enbär innehåller eteriska oljor, kända för att ha renande, stimulerande och helande egenskaper.

Bodywrap weight world (13)

Visst är det härligt att ta en behandling på spa. Men med denna Body Wrap behandling kan man göra omkring tio stycken behandlingar för samma peng. Det enda som saknas är själva ompysslandet av en annan person. Nu fick jag göra behandlingen själv istället och det är ju inte riktigt samma grej.

Inlägget är sponsrat av Weightworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons