Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

För exakt ett år sedan, vid den här tiden på kvällen, låg jag med ett litet Smilla-knyte i famnen. Hon kom tio dagar efter beräknad dag och hon vände sig runt i magen flera gånger dygnen innan hon föddes, så pass att de var tvungna att binda fast mig med lindor i sängen, natten innan hon föddes. Sedan kom hon med buller och bång efter en del tumult. Om du inte läste om när Smilla kom till världen för ett år sedan kan du göra det här.

Idag har vi firat hennes ett-årsdag. Galet hur snabbt ett år kan gå! Jag tyckte nyss hon låg där som ett knyte i min famn.

DSC02428

Hennes storebror var tidig med att börja gå. Redan vid nio månaders ålder kunde han ta egna steg. Smilla har själv precis börjat stappla fram med hjälp. Idag körde hon hårt med lära-gå-vagnen och annars vill hon att vi ska gå och hålla i henne.

Hon är en kramgo tjej, som älskar att vara nära, men som också är envis och bestämd. Hon vet vad hon vill! Hon är vår lilla prinsessa och kommer alltid att så vara!

DSC02409
DSC02410

Till dagens födelsedagsfika gjorde jag en sockerfri tårta, som går galet snabbt att göra och passar för barn. Jag delade en melon mitt itu, skar bort skalet och tog bort kärnorna. Hade honungsmelon hemma så den fick det bli. Annars passar egentligen vattenmelon allra bäst för detta syfte.

Jag lade melonhalvan upp och ner på ett tårtfat och bredde vispad grädde på den. Pimpade med några hallon och chokladfigurer och så var den klar!

DSC02414

Den andra tårtan, som jag gjorde, innehöll desto mer socker. Det var en typisk sommartårta, som jag tänkte dela med mig receptet av vid ett senare tillfälle.

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons