Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Simrishamn

Att semestra på Österlen i fyra dagar var lite svårt. Det finns så mycket fint att se där och vi hann bara med en bråkdel. Simrishamn är en fin liten stad, som förvånade mig. Jag visste inte att det fanns så många fina, små hus och blommor där. Här kommer ett bildregn från denna lilla pärla.

Simrishamn 1

Simrishamn 3

Simrishamn 11

Simrishamn 9

Simrishamn 8

Simrishamn 4

Simrishamn 5

Jag har nog aldrig sett så många klätterrosor som där. Verkar vara obligatoriskt att man planterar rosor utanför dörren när man bor där.

Simrishamn 2
Den allra finaste och mysigaste butiken och caféet i Simrishamn är Apotekarns Trädgård. Det var som att komma in till lite oas. Där fanns mängder av fina växter, möbler och inredningsprylar – allt med en påminnelse om Medelhavet. Jag hade lätt kunnat köpa allt i den butiken!

Simrishamn 6

Simrishamn 7

Nere vid hamnen var det minst lika fint. Där satt vi en av eftermiddagarna och åt god glass.

Simrishamn är verkligen en fin plats, som jag gärna besöker igen.

 

Tags : Semester

10 kommentarer

  1. Åhh Österlen! <3 Så härliga bilder! Nästa vecka åker vi ner mot Skåne och då blir det en obligatorisk sväng till Österlen! Men precis som du skriver så är det svårt att åka till Österlen, man vill uppleva och se så mycket, tiden tycks liksom inte räcka till.. Bland våra Österlen-favoriter finns Stenshuvuds nationalpark, Hammenhögs gästis, Sandhammaren och fika på Olof Viktors! Får se om vi hittar nån ny pärla i år! 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons