Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Här på och vid hotellet på Kreta finns det många slags träningsmöjligheter. Gymmet är stort och det finns flera olika träningsklasser att välja på varje dag. Förutom det går det att springa, simma och spela tennis. Jag tränar oftast något varje dag och har varierat mellan styrketräning och gruppträning.

Igår kväll lade jag fram träningskläderna inför morgonen därpå. Då kände jag för löpning, men jag ville inte bestämma mig helt utan gå mer på känsla dagen efter. I morse när jag vaknade kände jag inte alls för löpning. Benen var lite tunga och behövde snarare mjukas upp än springas med.

Jag bestämde mig för yoga på balkongen.

  Vår balkong är rymlig och ligger i skugga på morgonen. Så den fungerar fint att träna på. Någon yogamatta hade jag inte så jag tränade mest i stående positioner. Det var verkligen skönt och välbehövligt att sträcka ut!

Efter en stunds yoga var jag sugen på lite mer fart, puls och svett. Så det blev burpees – verkligen bästa övningen när man vill få maximalt med träning på kort tid samt har en liten yta att tillgå. Tio burpees i fyra omgångar blev det innan jag avslutade med ytterligare lite yoga och stretch.

   Ett perfekt balkongträningspass om ni frågar mig. Varierat och effektivt. Och med bästa möjliga utsikt!

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons