Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

En gammal amazon

en-gammal-amazon

Det som jag uppskattar mest med den gamla amazonen som vi har och som min man har fixat till så att den är som ny, fast den är gammal, är att vi i ibland åker iväg till bilträffar med den. Jag är egentligen inte alls bilintresserad och förstår inte mycket av det han pratar om när han berättar något om den gamla bilen. Dessutom tycker jag att det är ganska obekvämt att åka med i den jämfört med moderna bilar. Men det är trevligt att komma iväg till de här bilträffarna. I alla fall när vädret är fint och vi har med oss en god picnic.

en-gammal-amazon-bilkvall

Igår kväll var vi på en sådan bilträff i Ulva Kvarn. Det var galet många bilar där och alla amerikanare som syns på den här bilden var bara en bråkdel av de som var där.

en-gammal-amazon-sol

Solen sken och vi njöt av det vackra kvällsljuset. Vi hade med oss smörgåsar, frukt och kaffe, som vi satt och åt vid ån.

en-gammal-amazon-fiske
DSC03216

Lite senare tog far och son fram fiskespöt för att meta lite. En fisk fick de, som de snabbt släppte tillbaka igen.

Det är kul att se hur mycket det stora barnet lever upp sådana här kvällar. Att fiska och se på bilar är några av hans stora intressen.
bilkväll amazon från fönstret
DSC03234

När vi åkte därifrån var solen på väg ner. Den höll oss sällskap första biten medan vi skumpade hem i den charmiga gamla amazonen.

Lämna en kommentar

Annons
Annons