Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Everyday Stories

Visst har ni lagt märke till bloggslidern längst nere hos mig? Den kom dit för några dagar sedan och det var också då det blev officiellt med Everyday Stories – bloggportalen som vill ge dig inspiration och berättelser att läsa varje dag. Jag är så glad att få vara med i denna skara av duktiga och härliga bloggare och jag hoppas att ni vill hänga hos oss mycket!

Everyday Stories står för hälsa, passion, uteliv, resor och inspiration. Vi vill dela med oss av våra godaste mattips och vi vill ge dig lite av vår vardag och vårt liv. Hälsa i helhet och i det större begreppet och inspiration är det som genomsyrar nätverket och vi hoppas så att det ska märkas.

Vi är Everyday Stories

Tjejerna bakom Träningsevent, Sofia och Mela, är också de som står bakom detta och de har verkligen samlat ihop en härlig skara. Förutom mig består Everyday Stories av Fanny, Emma, Sofia, Daniel & Robert, Emmi, Linnea, Sara, Erika, Andrea och Helena. Passa på att bekanta er med de ni inte hade koll på sedan innan och hälsa på hos de andra också vetja!

Eftersom det kommer vara en del nya besökare här hos mig nu så tänkte jag berätta för er kort vad Fitness & Hälsa är för slags bloggFitness & Hälsa har funnits i mer än sex år och är en blogg som vill inspirera till träning och sunda vanor, till glädje och inspiration och till en vardag att längta till. Hos mig hittar du allt från kladdiga kladdkakor, gjorda av vitt mjöl, socker och smör, till ceasarsallader med mycket kyckling och rawbollar av bönor och kokosolja. Här hittar du träningstips, svettiga löprundor och vilodagar i solen. Här finns glädje, tips & tricks och ibland en och annan tår. Min blogg handlar om det mesta i livet – det hälsosamma livet. Här kan du läsa mer om mig och min blogg. Välkomna hit alla nya och gamla! ♥ Och välkomna till Everyday Stories!

Lämna en kommentar

Annons
Annons