Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Grillad nektarin

Efter en solig och härlig dag kändes det rätt att avsluta den med grillning i trädgården till middag. Vi har grillat och ätit ute alls så mycket i år. Det har oftast varit för kallt eller blåsigt. Men desto trevligare de gånger som det går att sitta ute!

Varmrätten blev väl ingen super succé. Bakpotatisarna vi hade i ugnen blev aldrig klara så vi fick äta kotletterna utan dem. Men med vitlöks-och persiljesmör samt mycket grönsaker blev det gott ändå. Till efterrätt provade vi något nytt. Jag lade nektarin på grillen och åt den med vaniljglass. Att grilla frukt är både smart, snabbt och gott!

grillad naktarinNektarin är verkligen en av mina favoritfrukter och när den grillas kommer smakerna fram ännu mer. Jag hade kunnat grilla den en ännu längre stund för den var fortfarande kall i botten. Men nu vet jag bättre till nästa gång.

trädgård

trädgård

trädgård

Trädgården visade sig från sin bästa sida när vi satt där. Med nyklippt gräsmatta och i kvällssol är den som vackrast. Hoppas på många sådana här fina kvällar i augusti!

2 kommentarer

  1. Åh underbart. Finns inget mer somrigt än att grilla. Önskar så att jag hade en trädgård att göra det i. Nu har jag inte ens balkong att ha en elgrill på.

Lämna en kommentar

Annons
Annons