Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

I helgen

Under sommaren och som föräldraledig är det lätt hänt att nästan glömma av vilken veckodag det är. Dagarna är liksom likadana oavsett om det är tisdag eller lördag. Men jag börjar känna av det här med vardag och helg mer nu. Just idag har det varit en tydlig fredag för mig. Och nu sitter jag här med helg feeling!

Vår helg är än så länge ganska så oplanerad. Skönt, tycker jag, och ser fram emot att ta dagarna lite som de kommer. Här kommer lite av det jag hoppas på inför helgen.

Från St Eriksbron 3

DSC03361

Tidigare idag när jag promenerade på St Eriks bron över till Kungsholmen såg jag två SUPare. Har aldrig testat det, men det ser verkligen kul ut! Känns lite för storskaligt att hoppas på det i helgen, men jag är sugen på att ta mig en kajakpaddlartur i alla fall.

Det verkar som att värmen har kommit nu lagom till augusti och inte mig emot. Jag har ju lovat mig själv att jag ska bada mycket i sommar så det borde jag verkligen göra nu i helgen. Passande nog köpte jag en ny baddräkt idag!

Vi tar kanske en tur med den gamla Amazonen. Wilmer sade idag att han ville åka på utflykt med den och ha picnic och det tycker jag låter som en bra idé.

bananglassar

glassformar
Av någon anledning har jag inte ätit så mycket glass i sommar. Antagligen för att det inte har varit så varmt. Men i helgen vill jag äta glass. Kanske äter jag redan ikväll. Tidigare idag mixade jag frysta bananslantar med ett kryddmått vaniljpulver, hällde upp i glassformar och ställde in i frysen. Tanken är att dessa är till barnen, men det vore ju gott att smaka på en. Annars får det bli någon gräddglassvariant. Smaskigt det med!

Grilla vill jag göra. Och plocka blåbär. Men så mycket mer vill jag inte planera. Måste finnas plats för det spontana också.

Vad ska du göra i helgen?

Lämna en kommentar

Annons
Annons