Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Kyckling med jordnötssås och koriander

Koriander är ju så galet gott och till lunch idag åt jag en kycklingrätt med just koriander, som vi gör ibland. Den smakrika örten tillsammans med en jordnötssås samt stekt kyckling och grönsaker är en av mina favoriträtter.

DSC03318

Jordnötssåsen går att variera i styrka. Den är enkel att göra och går snabbt också. Vill man äter man ris eller quinoa till denna rätt. Jag valde att äta tomat till istället.

Kyckling med jordnötssås och koriander 3

Hurra för koriander alltså! Jag har hittills ätit det mest till kyckling och lax i asiatiskinspirerade rätter. Men det ska tydligen vara gott i guacamole och till tortillas också. Får jag testa nästa gång!

Om du vill veta mer exakt hur jag tillagade den goda kycklingrätten med koriander och jordnötssås så ska du titta här!

Tags : Nyttig mat

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons