Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Mina godaste favoriter

nyttiga-snickers

Jag har stått i köket och experimenterat alternativt bakat efter recept många gånger vid det här laget. Här kommer mina absoluta favoriter när det kommer till hälsosamt godis, hembakade kakor och tårtor. Kanske något jag kan fresta er med att göra i helgen?

Snickers hälsosamma

Dessa hälsosamma snickers som jag gjorde för ett par veckor sedan smälter verkligen i munnen och är galet goda. Farligt goda!

raw-nutellabollar-4-940x625

Jag gör ofta olika typer av raw chokladbollar. Än så länge är det dessa nutellabollar som vinner bland alla bollar. Med rostade hasselnötter får de en ljuvlig smak och jag skulle säga att de smakar bättre än Nutella på burk i affären smakar!

DSC02158-940x626

På det här fatet finns många smaskigheter, bland annat mandelbollar och chokladkakor gjorda på svarta bönor och med ett sting av chili.

choklad-och-lakritspraliner-3-e1428767217677

Praliner med smak av choklad och lakrits. Jag kan inte få nog av dessa!

Snickers-kladdkaka-15-e1427400902298

Jag älskar kladdkakor i all dess former. Den här snickerskladdkakan är inte av den hälsosamma sorten, men väl en av de godaste och maffigaste kladdkakorna jag vet. Varning för mätt mage!

Trevlig helg!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons