Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Nibble Gård

nibble-gard-1

Dagens bästa var familjeutflykten till Nibble Gård Café och Butik, en väldigt mysig och fin plats borta i Ingenstans. Vi åkte i Amazonen dit och det passade bra, att åka gammalt till gammal och fin miljö.

Jag älskar sådana här ställen där det finns en fin trädgård med vackra blommor, ett mysigt café med mycket gott att fika och en butik som säljer en salig blandning av marmeladburkar, husgeråd och trädgårdskrukor. Nibble Gård är just ett sådant ställe. Omgivningarna är super fina och man sitter gärna länge i trädgården och fikar. Det finns stora ytor för barnen att springa runt på. Faktum är att de också har både grisar, höns och kaniner att hälsa på.

nibble-gard-2
Ibland drömmer jag om att en dag ha en sådant här ställe. Tänk att få servera både rawfoodbollar och smulpaj med smör och socker i cafét, att ha en trädgård som prunkar på somrarna och en butik som har allt från chiapuddingburkar till kettlebells. Det vore något det!

nibble-gard-3
nibble-gard-4

Barnen trivdes också där. Inte konstigt med tanke på alla leksaker som fanns. De cyklade, studsade studsmatta, lekte i lekstugan, sprang och kröp bäst de kunde.

Om ni har vägarna förbi, sväng in och stanna till där på Nibble Gård. Passar verkligen både stora och små!

5 kommentarer

  1. Men precis i min smak!! Vad härligt att få sitta där och njuta en stund 🙂 Det kan vara min dröm också, att få äga ett sådant ställe med lite fika och mackor, lite blommor och trams….kanske i ett annat liv 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons