Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

The Great Outdoors

yoga

Att förlägga träningen utomhus istället för inomhus är nästan viktigare för mig än vad jag tränar. I alla fall när luften är ljummen och morgonsolen precis har börjat skina. Så var det i morse och det var en självklarhet att då gå ut och träna. Först blev det en promenad och sedan drog jag fram yogamattan i trädgården.

Att träna yoga utomhus är som balsam för själen. Nästa gång kommer jag nog ta med mig yogamattan en bit bort för att träna yogan på en äng eller i skogen. Här kommer min morgon i bilder.

yoga-and-the-outdoors

yoga-and-the-outdoors-2

Yoga and the outdoors 2

Yoga and the outdoors 3
Yoga and the outdoors 4
Yoga and the outdoors 7
Yoga and the outdoors 8
yoga-and-the-outdoors-3

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons