Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Bloggsvep på Everyday Stories

Att blogga på Everyday Stories är verkligen underbart. Inte bara för att jag får äran att göra det tillsammans med ett så härligt gäng, utan också för att det verkligen finns så mycket läsvärt VARJE DAG här inne. Om du inte har koll på alla bloggarna i nätverket än tycker jag verkligen att du ska klicka runt och ta del av allt fint, deppigt och tänkvärt. För att hjälpa dig på traven listar jag här lite av det som har skrivits av några av bloggkollegorna den senaste tiden.

Vi är Everyday Stories

Emma tipsar idag om pyramidintervaller. Jag gillade att läsa om det extra mycket just ikväll eftersom jag precis har varit ute och sprungit ett gäng intervaller. Det är precis som hon skriver; att det är en oslagbar känsla att ta ut sig till max för att sedan kunna njuta av prestationen.

Fanny bjuder ofta på frestande recept med kakor och annat gott i sockerfritt format. Men det inlägg jag vill lyfta fram här är det hon skrev härom dagen om kroppen. Inlägget “Du är så himla mycket mer” är så sant och så fint. Och så läsvärt!

Grabbarna bakom Fitnesspodden – Daniel och Robban – skriver med humor, precis som när de gör när de pratar i sin podd med samma namn. Inlägg som det om hur man kan få en platt mage är väldigt typiskt dem – träningstips med glimten i ögat helt enkelt!

Andrea bjuder ofta på recept och annat gott. Jag som älskar chiapudding blev sugen på att testa hennes med mangosorbet. Mmmm, låter mer som efterrätt än som frukost!

Sofia bjuder in till ett fyspass på fredag där biljettpriset går till krisen vid Medelhavet. Ett grymt bra initiativ och jag hoppas några av er kan komma! Läs inlägget här och anmäl dig gärna till passet här!

En till som verkligen gör en fin insats är Helena. I oktober kommer hon åka till Nya Zeeland för att vandra hela 3000 kilometer till fots. För varje kilometer vill hon samla in 50 kronor till Cancerfonden, vilket skulle innebära hela 150 000 kronor till cancerforskningen. Hon har redan samlat in en hel del. Om du vill vara med och bidra kan du läsa mer om hur här.

Visst är det ett härligt gäng jag bloggar med?!! Och då finns det ändå några till som jag inte nämnt här. Får bli i nästa bloggsvep!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons