Dagens

Att förbereda frukosten kvällen innan tycker jag är genialiskt. I alla fall de dagar när jag ska iväg tidigt på morgonen. Igår kväll svängde jag ihop en smoothie på blåbär, hallon och lite annat och hällde upp i flaskor. Perfekt att hälla i sig i morse tillsammans med en kaffe. Sedan var jag redo att ge mig iväg!

DSC04843

Dagens smoothie bestod förutom hallon och blåbär av banan, päron, kvarg, naturell yoghurt och vaniljpulver. Jag tog även med mig två kokta ägg, som jag åt efter träningen.

styrka gym

Dagens träning bestod av styrka för överkroppen på gymmet. Hantelövningarna för axlar gick bra, men jag kände mig svag i både chins och dips. Kanske var det dagsformen, kanske var det för att jag inte tränat tillräckligt på de övningarna på sistone. Oavsett så valde jag att inte se det som ett misslyckande utan gladde mig åt att resten av träningspasset gick bra istället.

DSC04856

Dagens lunch åt jag på Wayne’s Coffe. Där valde jag en wrap med kyckling, grönsaker och cashewnötsröra. Väldigt god och mättande!

Dagens glada: den varma höstsolen!

Dagens visdomsord: We only have control over two moments in our lives. Here and now. (hittade hos Yogobe)

4 Comments
  1. Var kan man hitta sådana där flaskor? Är i behov av något liknande då jag börjar jobba väldigt tidigt och behöver ta med mig frukost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.