Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

En perfekt söndagsfrukost

En perfekt söndagsfrukost – det är den när man har tid att sitta ner länge att äta och när man äter precis det man är sugen på och dessutom gärna kan plocka av flera olika sorters frukostar. Min söndagsfrukost idag var egentligen varken någon långsittning eller bestående av olika sorter. Men den var väldigt god och det räcker långt!

Ugnsbakad gröt blåbär frukost 2

Ugnsbakat gröt med blåbär. Har ni smakat det någon gång? Om inte; klicka på länken och kolla in receptet. Tar inte lång tid att göra och smakar himmelskt.

Ugnsbakad gröt blåbär frukost 3Ugnsbakad gröt blåbär frukost 4Ugnsbakad gröt blåbär frukost 5Ugnsbakad gröt blåbär frukost 6Ugnsbakad gröt blåbär frukost 7Ugnsbakad gröt blåbär frukost 9

Min söndagsfrukost: två små portioner med ugnsbakad blåbärsgröt och massor med kaffe.

Ugnsbakad gröt blåbär

När jag äter ugnsbakad gröt till frukost gör jag den alltid precis innan frukostdags. Men den här gången gjorde jag ett gäng grötportioner redan igår. Smilla åt en till eftermiddagsmellis och gav tummen upp.

Ugnsbakad gröt blåbär 2DSC04669Ugnsbakad gröt blåbär 4

Nu, med ett par av dessa godbitar i magen, tar vi oss an den här dagen. Verkar kunna bli en söndag med en del sol och vi har ett par roligheter på gång idag så humöret är på topp.

Ha en skön söndag!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons