Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Ett utegym i härlig miljö

solrosor

Wenngarn är en sådan härlig plats och jag blir lika glad varje gång jag är där, oavsett om det är sommar eller vinter. Det är en vacker plats med mycket att upptäcka och göra, långt mer än att bara träna i sportcentret.

Idag var vi på Wenngarn och hade en super härlig dag i strålande solsken. Sken som solen gjorde också alla solrosorna på fälten och vi plockade med oss några hem.

bilmassa-wenngarn

Vi var där för att det var en stor bilträff där idag. Det var många som beundrade mannens gamla Amazon. Men vi gjorde lite annat än att titta på bilar och äta picniclunch.

utegym-wenngarn

utegym-wenngarn-3

utegym-wenngarn-1

Som att kolla in det fina utegymet som finns där. Jag var där och tränade vid ett tillfälle i somras och skulle gärna göra det regelbundet. Där finns allt man kan tänka sig i utegymsväg plus en hinderbana.

solrosor-hemma-1

solrosor-hemma-2

Solrosorna finns nu hemma på vårt bord och framför mig just nu. Efter en härlig dag på Wenngarns fortsatte vi in till stan, bara mannen och jag tillsammans med ett par vänner. Vi var på något så roligt som Room Escape (Ni måste prova om ni inte gjort förut!) och sedan på en restaurang där jag åt den godaste fisk- och skaldjursgrytan man kan tänka sig.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons