Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Förberedelser för födelsedag

På söndag blir en rolig dag. För då fyller jag år. Jag är verkligen en sådan som gillar att fylla år. Inte för att det innebär presenter utan för att det innebär umgänge med familj och vänner. Och också för att jag får möjligheten att bjuda på fika.

Som ni vet vid det här laget gillar jag att hålla på i köket och baka är en favorit sysselsättning. Det bästa med att fylla år är att jag först får tänka ut vad jag ska bjuda på för fika och sedan får stå flera dagar i streck och baka. I år har jag tänkt att det mesta som jag ska bjuda på ska vara utan vitt socker och vitt mjöl.

Förberedelser bakning

Idag bakade jag ett par av kakorna tills på söndag. Den första kakan fick jag hjälp med att baka av Wilmer. Han mosade bananer med gaffel för glatta livet och var med och rörde i skålen. Den kakan, som han var med ocj gjorde, verkade bli bra. Den andra råkade jag dessvärre tappa i slasken och var tvungen att slänga…

Ja, ja, det är en ny dag imorgon. Ännu en dag med födelsedagsbak!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons