Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Goda hälsosamma nyheter

Story Relations lunch kyckling

Igår bjöd Story Relations in till Story Market – en pressträff där ett helt gäng med härliga och goda nyheter presenterades. Jag smaskade god kycklingwraps till lunch samt kikade och provsmakade på allt det goda.

Story Relations event - choklad

Story Relations event - choklad

Svenska Kakaobolaget är ett nystartat företag som gör choklad av endast två ingredienser på Österlen. Riktigt god kvalitetschoklad i snygg förpackning!

Story Relations event - Great Earth

Story Relations event - Great Earth

Great Earth bjöd på fräscha och goda rawbollar. Nu minns jag inte exakt vad de innehöll, men det jag vet var i alla fall att de innehöll baobabpulver, ett nytt pulver på marknaden. Utöver det var det hampafrön och citron i bollarna. De smakade verkligen super fräscht och gott av citronen!

Story Relations event - Bounce Energy Balls

bounce energy balls

Bounce Foods var där med sina underbara bollar. Nyheten choklad/apelsin verkar falla de flesta i smaken, men jag gillar inte den smakkombinationen och håller mig därför hellre till bollen med mintchokladsmak. Dessa bollar finns för övrigt att köpa i Life-butiker nu för tiden.

Story Relations event - Rebel Kitchen

Jag smakade också på kokosdrycker från Rebel Kitchen. Dessa är naturligt sötade och smaksatt med antingen chai, choklad, kaffe eller matcha grönt te. Lite för sliskiga för min del för att dricka rakt av, men att ha lite i sitt kaffe tror jag skulle vara gott.

Story Relations event - grönkålschips

Där fanns också grönkålschips. De naturella gillar jag, men de med smak av barbeque tycker jag inte var så goda.

Utöver det bjöd Biofood på gott surdegsbröd utan gluten och kakor, bakade med kokossocker. Och så smakade jag på världens godaste kokoschips, smaksatta med hallon! Pukka var också där med en massa goda téer. Men var inte så tesugen då så jag lät bli att smaka. Fick med mig ett paket med en Pukka-nyhet hem så jag får dricka desto mer framöver istället.

Som ni förstår fick jag en rejäl dos med härlig inspiration. Mitt nästa projekt blir att försöka rulla ihop de goda citronbollarna!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons