Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Min 36-årsdag

Så har jag blivit 36 år och inte ett dugg klokare. Men en väldigt rolig och fin dag har jag haft!

Av mannen fick jag bland annat ett par Urbanears i snygg lila färg. De kommer få följa med mig nästan precis överallt framöver! Jag uppvaktades på sängen i morse och fick både skönsång, kramar och paket där. Sedan har dagen gått i ett med fix och massa härlig häng med familjen och de gäster som kom på eftermiddagen.

36 arsdagen

Solen har lyst och det har varit en sådan där härlig och fin höstdag. Jag var ute en sväng på förmiddagen för att plocka in blommor till dukningen. I övrigt har jag mest varit inomhus och firat, men ändå njutit av att solen har skinit in genom fönstren.

DSC04793

Lax är nog ändå min favoriträtt och därför var jag glad över att få äta det till födelsedagslunch. Smakade mums tillsammans med aioli, citron och grönsaker.

36 arsdagen kakbuffeDSC04797DSC0481936 arsdagen kakbuffe 3

Framåt eftermiddagen dukade vi upp till härligt fika. Närmaste familjen och en nära vän kom och alla firade mig så mycket. Tårtorna och kakorna som jag hade bakat uppskattades och vi mumsade en bra stund.

På köksön hade jag ställt fram en hallon cheesecake med smak av vanilj och citron, en banankaka som serverades med vispad grädde och en morotskaka.

36 arsdagen citron och mandelbollar

Mina citron- och mandelbollar fanns också med. Till dem hittar ni receptet här. Jag valde att rulla dessa i hackade mandlar och det blev ännu godare!

Kommande dagar kommer jag lägga upp receptet på de andra bakverken också. Två av dem gjorde jag med hälsosamma ingredienser som mandelmjöl, fiber sirap, dadlar och kokosolja. En av dem gjorde jag mer traditionell med socker, mjöl och smör. Har ni önskemål om vilket recept ni vill att jag lägger upp först?

DSC04832
fodelsedag collage

Det var så mysigt att sitta där och fika med alla nära och kära, njuta av alla fina blommor från trädgården och som jag fick av gästerna, äta gott, prata och leka. Jag fick alldeles för mycket fint och är så tacksam för mina familj och mina vänner.

Känns inte alls annorlunda att vara 36, men jag tror att det kommer bli ett bra år!

21 kommentarer

 1. Grattis!!
  Vi är jämnåriga upptäckte jag 🙂 Det är så konstigt, jag utgår jämt ifrån att alla är äldre än mej, alltså inte för att du skulle se äldre ut på något vis så klart, det är nog mer jag som inte riktigt hänger med i min egen ålder. Fast så kanske det är för de flesta? 🙂

  Haha, ska sluta svamla om mina ålderstankar, skulle ju egentligen säja att du ser ut att ha haft en underbar dag!

  1. Tack för grattis!
   Jag är likadan och hänger inte heller med åren riktigt. Tror att jag fortfarande är 27 typ… Konstigt det där! Men det kanske är för att åren går så fort som vi inte hänger med vår egen ålder?!!

 2. Stort grattis, så här några dagar efter…:)
  Jag fyller också 36 vid nästa födelsedag. Märkligt det där… Jag har alltid tyckt att de där som närmar sig 40 känns så gamla och trötta… Och nu är jag själv där, och känner mig inte en dag äldre än 27! 🙂
  Btw, så ser du inte ut att vara en dag äldre än just 27…! 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons