Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

På kvällspromenad i grekisk skymning

Gryningsljuset och soluppgångarna på Kreta var helt fantastiska, men nog var kvällsljuset och solnedgångarna snäppet vackrare ändå. Vi fick njuta av kvällsljuset varje kväll när vi åt middag och samtidigt kunde blicka ut över havet. När barnen sedan roade sig på minidiscot gick solen långsamt ner bakom bergen och det var sagolikt vackert.

En av kvällarna var Smilla tröttare än vanligt. Vi förstod att hon inte skulle kunna hålla ut under kvällsunderhållningen så direkt efter middagen tog jag henne i vagnen och gick en promenad på området. Jag passade på att fotografera allt det vackra. För hon somnade snabbt och brydde sig inte om att jag stannade till hela tiden för att föreviga kvällsljuset.

Kreta kvällsljus 5

Kreta kvällsljus collage

Det var magiskt att gå runt där och ta in allt det fina. Den kvällen kunde mannen och jag sedan sitta ute på balkongen medan solen gick ner och himlen blev allt mörkare.

Den här kvällspromenaden ska jag leva på i vinter när det är becksvart och iskallt ute!

DSC03992

Det här var vi kunde blicka ut över från restaurangens balkong.

Kreta kvällsljus 2

Kreta kvällsljus 1

DSC04126
Kreta kvällsljus 7
DSC04085

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons