Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Tortillapizza

En maträtt som vi lagar återkommande i vår familj är tortillapizza. Det är verkligen en perfekt rätt eftersom den går snabbt att göra, vi oftast har alla ingredienser hemma och alla i familjen tycker om det. Att det dessutom går att variera toppingen en hel del är en extra bonus och gör att det är svårt att tröttna på denna maträtt.

Tortillapizza fungerar att äta såväl fredag som onsdag eller på måndagkvällen, som vi gjorde igår. Jag gillar att kunna ta till vara på rester och eftersom vi hade lite varmrökt lax kvar från tidigare måltider valde jag att toppa min pizza med det som var kvar av den. Med varmrökt lax på ena halvan och kalkon på den andra blev min tortillapizza en succé!

Tortillapizza

Det som måste vara med på en tortillapizza är såklart tortillabröd som botten, tomatkross, riven lagrad ost och kryddor som oregano, chili och peppar. Utöver det går det att variera i all oändlighet. Mina favoriter, förutom kalkon och varmrökt lax, är champinjoner, svarta oliver, kronärtskocka, färska tomater, mozarellaost och

Sedan krävs det ett gäng fräscha grönsaker för att tortillapizzamåltiden ska vara fulländad!

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons