Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Bekvämt före snyggt

Det finns mycket som visar på att jag har blivit äldre och klokare med åren. Bland annat så väljer jag oftast att gå på stan och till möten med bekväma skor. Tycker visserligen att det är så mycket snyggare med klackar på skorna eller stövlarna så ska jag på möte eller på jobb har jag ett par med klackar i väskan för att byta om till dem när jag är framme.

skor

Att gå på stan i sköna skor, som är bra för fötterna, är så mycket härligare. Jag orkar gå längre och får till mer gratis vardagsmotion. Det är så mycket trevligare att ta sig fram med fötterna än att åka med en trång tunnelbana eller buss. Med sköna skor kan jag traska på raskt och slipper få ont i fötterna.

Visst är det snyggare med klackar, men jag prioriterar hälsan och bekvämligheten före. Och mina fötter tackar mig!

Lämna en kommentar

Annons
Annons