Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Inspirationstories

Cafét på Paradiset

Att besöka Paradiset är verkligen som att komma till Paradiset och matmarknaden har således ett väldigt passande namn. När jag var där senast passade jag på att fota en del i cafét som finns där en trappa upp.

Paradiset matmarknad cafe 6

När jag var där en ganska så tidig morgon var det än så länge ganska tomt i cafét. De hade nyss öppnat och kanske är det inte så många som äter sin frukost här? Men desto fler är det som tar en fika. Eftermiddagstid när jag har varit där har det varit många gäster.

Paradiset matmarknad cafe

raw kakor

Att välja på till sin fika finns ett gäng olika raw bollar och andra hälsosamma kakor.

Paradiset matmarknad cafe 3

De matiga smörgåsarna passar bra om man ändå väljer att äta sin frukost där eller kanske till ett mellanmål.

DSC05233
Paradiset matmarknad Stikki Nikki cafe 2
I cafét finns det även Stikki Nikki glass att köpa och det är nog det som är det bästa med det.

stikki nikki

Paradiset matmarknad Stikki Nikki cafe 3

Som allting annat på Paradiset är glassen ekologisk. Boken Ice Pops är Nikkis egen och går att köpa. Där berättar hon om hur man kan göra sin egna smaskiga glass. Jag är sällan sugen på glass på förmiddagen så jag köpte mig ingen sist jag var där. Men nästa gång får det bli senare på dagen så att jag kan köpa mig en kula eller två.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons