Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Favoriter från Instagram

Jag minns att det var vår och att den inte var så långt gången ännu. Snön hade just försvunnit och det började bli allt varmare på dagarna. Året var 2012 och jag var föräldraledig med Wilmer. Det var då jag gick med i Instagram, fortfarande utan att veta exakt vad det var. Det var så fint med alla bilder, tyckte jag. Och jag ville själv uttrycka mig mer med bild än med text.

Sedan dess har jag använt mitt Instagram flitigt och det har hunnit bli hela 2082 bilder i mitt konto. Om du inte redan följer mig så hittar du mig här på karinfitnessochhalsa. Här kommer några av mina favoriter från åren sm har gått.

 • 176 veckor sedan: En av min första bilder var detta glädjeskutt, som togs efter att jag hade sprungit milen under 50 minuter. Jag var galet glad över detta eftersom jag hade fött Wilmer en 7-8 månader tidigare och inte hade kunnat springa så snabbt innan jag blev gravid med honom.
 • 175 veckor sedan: Från ett av mina många träningspass hemma på altanen. Älskar hemmaträningen under föräldraledighet eftersom den möjliggör träning till att vara regelbunden!
 • 166 veckor sedan: Jag har älskat att baka så länge jag kan minnas och det vet nog alla mina Instagram-följare vid det här laget. Här en härlig chokladtårta med grädde och bär för att fira en släkting som var på besök.
 • 163 veckor sedan: Under min föräldraledighet med Wilmer tränade jag ofta på spinningcykeln. Det har jag inte haft motivation till denna föräldraledighet med Smilla. Tycker det är galet tråkigt faktiskt…

Instagram 2

 • 134 veckor sedan: Det har blivit många promenader till och från förskolan de senaste åren. Den här fina eftermiddagen vintern för snart tre år sedan minns jag än. Solen var alldeles röd, det var ordentligt kallt och jag skyndade på stegen för att komma hem med vagnen och Wilmer. Men jag var ju bara tvungen att fånga bild.
 • 128 veckor sedan: För att få in så mycket löpning som möjligt i och med att jag tränade inför ett maraton den vintern transportsprang jag massor till och från jobbet. Oj vad många mil jag har sprungit med den där ryggsäcken på ryggen!
 • 122 veckor sedan: Min maradebut på Stockholm Marathon 2013 är ett oförglömligt minne och en av bilderna som har fått mest likes.
 • 117 veckor sedan: Sommar och nyskördade jordgubbar från trädgårdslandet. Ett sådant moments måste förevigas!

Instagram 3

 • 115 veckor sedan: Innan jag fick barn instruerade jag klasser på World Class regelbundet. En eller två gånger i veckan höll jag i aerobics, step eller core. Nu händer det inte lika ofta längre, men den här dagen i juli förra året hoppade jag in på World Class Nybroplan och höll en klass. Oj, vilken glädje!
 • 101 veckor sedan: Lycklig efter ett morgonlöparpass vid stranden när vi var i Turkiet. Också lyckligt ovetande om att just du fanns en liten liten Smilla i min mage. Någon vecka senare visste vi att det var så!
 • 65 veckor sedan: När Wilmer föddes hade jag inte Instagram, men när Smilla föddes hade jag det. Här var hon alldeles nykläckt!
 • 43 veckor sedan: Den här bilden tog jag i början av december förra året. Det var fortfarande grönt ute och solen var framme för en gångs skull. November hade nämligen varit väldigt mörk och mulen. Vad jag minns så blev december mycket soligare.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons