Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Förkylningskurer

Har känt av rosslig hals några dagar och igår framåt eftermiddagen smög sig en tung huvudvärk på och jag var ovanligt trött. Jag gick och lade mig tidigt igår, men vaknade ändå utan att känna mig helt utsövd i morse. En rejäl förkylning är ett faktum och idag tar jag det lugnare än vanligt.

Jag har knappt varit ute på hela dagen även fast jag skulle vilja ta en promenad. Men när jag gick en runda i trädgården tidigare idag kände jag att till och med en promenad var för ansträngande för mig just nu. Så jag gick in igen och här stannar jag nu. Jag har druckit mängder med te, vilat på soffan och försökt att låta bli de där “måstena” som jag egentligen har.

Te Friggs

DSC05202

Normalt sett är jag en kaffedrickare av rang, men när jag är förkyld dricker jag mest te. Passande nog fick jag nyligen hem nya återlanserade teer från FRIGGS. Örteet med smak av lakrits och pepparmynta är min favorit. Det gröna chaiteet, som har kryddats med kanel och kardemumma, är smakrikt och också gott.

Te Pukka

Te Pukka 2

Ett annat temärke som jag gärna dricker är Pukka. Älskar deras förpackningar och har många favoriter bland alla smakerna. Den här boxen som innehåller fem olika sorters te är smart eftersom man kan variera sitt te på ett smidigt sätt.

DSC05209
DSC05207

Förutom att dricka te har jag försökt vila på soffan. Men det blev mest att jag läste tidningar. Har en hel olästa magasin hemma och även om jag kanske hade behövt sova en stund var det mysigt med en stund för sig själv och dem. Är inte så ofta jag lägger tid på tidningsläsande.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons