Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Skogen – min plats för meditation och återhämtning

skogen-10

Strax före lunch gav jag mig ut för en långsam promenad i skogen. Jag gick långsamt just för att hinna ta in allt det fina. Jag ville se hur solens strålar spelade i grenverken och sken in mellan tallgrenar, att det fanns blåbär (fortfarande!) och svampar på marken och hur fin och mjuk mossan var som växte på stenarna.

Skogen – det är verkligen den bästa platsen för meditation och återhämtning för mig!

skogen-5-1 skogen-5-2

skogen-5

skogen-6 skogen-7 skogen-8 skogen-9 skogen-11 skogen-12 skogen-13 skogen-14

Att bo nära en skog är verkligen så härligt och en ren och skär lyx. Här är några andra inlägg som handlar om härliga skogsupplevelser:

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons