Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Trädgårdsgrillning

En höstdag som denna passade det bra att spendera tid i trädgården för att kratta löv, ta in utemöbler och förbereda buskar och blommor för den kommande vintern. När vi var klara med att stänga trädgården för säsongen var vi hungriga och mannen tände då upp en brasa i eldkorgen. Jag packade ihop en picnickorg och så åt vi lunchen ute i trädgården. Typisk mysig grej att göra på hösten!

lithells varmkorv brasa

I korgen hade vi en termos med mjölk, en flaska vatten, äpplen. korvbröd, ketchup, senap, tallrikar och muggar.

lithells varmkorv

Vi laddade ett galler med ett gäng korvar och så satt vi där vid den varma brasan och hade det mysigt. Korven är en nyhet från Lithells; den enda äppelspånsrökta varmkorven som finns på marknaden. En korv gjort på svenskt kött och som rökts extra länge på äppelspån.

Karin

Själv är jag ingen korvfantast, men att sitta ute med familjen och äta är bland det mysigaste jag vet så jag njöt ändå. Och så var det skönt att ha fått det där trädgårdsarbetet gjort. Nu får allt vila i jorden tills det är dags för nya knoppar att spira i vår.

lithells varmkorv korg

Läs om när vi har eldat i eldkorgen vid tidigare tillfällen:

3 kommentarer

  1. Men så himla mysigt! Som Ernst brukar säga – i det enkla bor det vackra, och detta är verkligen ett bevis på hur något så enkelt kan bli så mysigt! Att göra en grillpicknick i sin trädgård! Åh <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons