Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Träningspass jag minns

Den senaste tiden har jag varit dålig på att rensa och sortera bilder i min dator, vilket har lett till att jag till slut har haft alltför många gamla bilder sparade i onödan. Så de senaste dagarna har jag raderat, sorterat och frigjort massor med utrymme för nya, härliga foton. Under tiden jag har gjort det har jag hittat gamla godingar, som har fått mig att minnas härliga händelser, goda maträtter jag har lagat och svettiga träningspass jag har tränat.

Det finns några träningspass som jag har gjort i mitt liv som verkligen har fastnat hos mig och som jag nog aldrig kommer att glömma. Dessa träningspass har gett mig en särskilt härlig känsla och varit starkt kopplade till träningsglädje. Här kommer tre av de träningspass, som jag minns som bland de härligaste jag har gjort.

2 mil innan jobbet

När jag tränade inför Stockholm Marathon 2013 försökte jag få in så mycket transportlöpning som möjligt på vardagarna samt långpass på helgerna. När jag transportsprang blev det oftast en sträcka på runt milen, men en morgon minns jag så tydligt att jag sprang totalt två mil. Halva sträckan sprang jag innan jag klev på pendeltåget in till stan och andra halvan runt Kungsholmen innan jag var framme på kontoret och kunde börja jobbdagen.

Det var en kall morgon i februari och solen gick upp medan jag sprang där längs med Norr Mälarstrand. Det var nog just den vackra vyn och det faktum att det går att springa långpass innan jobbet och ändå vara en av de första på plats på kontoret som fick mig att minnas det här träningspasset extra bra. Det roliga är att jag minns faktiskt också vad jag gjorde på jobbet just den förmiddagen!

army fitness

Hösten 2013 tränade jag och ett gäng andra träningsglada Army Fitness tre morgnar i veckan. Det var galet jobbigt att gå upp strax innan halv fem de morgnarna, men så värt det när jag var på plats och fick träna mig svettig i lera och dimma med de andra.

Klicka vidare för att läsa min utvärdering av Army Fitness Bootcamp och om hur en morgon med Army Fitness kunde se ut.

yoga-ute
Från de träningspass jag har tränat den här sommaren minns jag den här morgonen starkast. Jag inledde med en promenad direkt på morgonen och rullade sedan ut yogamattan i trädgården för ett yogapass i morgonsolen. Magiskt på så många sätt!

Vilka träningsminnen är starkast för dig?

Lämna en kommentar

Annons
Annons